Over ons

Hét adres voor luxe, decoratieve afwerkingen die allesbehalve standaard zijn. Geschikt voor meubels, wanden en vloeren.

Bij Hands of Luxury geven wij uw ruimte een luxe en uniek karakter. Wij zijn in korte tijd uitgegroeid tot een exclusief bedrijf waar u uw creativiteit de vrije loop kan laten. Met onze producten realiseren wij exclusieve en hoogwaardige interieurs. Hands of Luxury maakt van uw gedroomde idee werkelijkheid.

Offerte aanvragen Projecten
Exclusieve designs voor jouw interieur
Meer dan 20 jaar werkervaring
Persoonlijk advies voor elke situatie
Hoogwaardige afwerking

Persoonlijk en deskundig advies

Wandafwerkingen zijn er in vele soorten en maten. Bij Hands of Luxury vind u de meest bijzondere exclusieve & decoratieve wandafwerking. Wij toveren uw saaie muur om tot een waar statement piece!

Graag geven wij u persoonlijk advies om tot een realisatie te komen die bij u past. Kwaliteit en een persoonlijke benadering staan bij ons centraal. Van kleine tot grote projecten, van wanden- tot vloeren- en meubels. Met oog voor detail toveren wij uw ruimte om zodat u er nog jaren van kunt genieten.

Wij leveren kwaliteit en vakwerk op maat, en zorgen dat een klant tevreden is en blijft. Wij garanderen een hoge tevredenheid. Klachten? Vertel het ons! Tevreden? Zeg het voort! Heb je een vraag of een speciaal verzoek? Bekijk de FAQ pagina of laat het ons via dit contact formulier weten dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bezoek onze showroom

In Hoofddorp, onder de rook van Amsterdam, vindt u onze luxe showroom waar diverse decoratieve wandafwerkingen en Cinewalls staan opgesteld. Hier kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen interieur en de materialen van dichtbij bekijken. Er is keuze genoeg!
Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of bezoek onze showroom om alle materialen en mogelijkheden van dichtbij te bekijken.

• Persoonlijke aanpak
• Eerlijk en deskundig advies
• Transparant; geen verrassingen achteraf
• Altijd een origineel product door maatwerk
• Jarenlange ervaring op het gebied van sierpleister en meubels

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook op locatie voor een op maat gemaakte offerte.

Offerte aanvragen Aanbod

Onze projecten

Scroll omhoog