Veelgestelde vragen

Algemeen

Jazeker! Naast wanden brengen wij dit ook aan op de vloer of meubilair. Zo kunt u kiezen voor het aanbrengen van diverse kleuren maar ook voor exclusievere en decoratievere wandafwerkingen. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.

Kan je nieuwbouw stuken? Ja bij nieuwbouw is dit mogelijk.

Dit is afhankelijk per wandafwerking. Uiteraard zullen wij u hierover informeren nadat u een keuze gemaakt heeft voor het type wandafwerking.

Naderhand is het altijd mogelijk om de wandafwerkingen bij te kleuren naar wens. Alles is bespreekbaar.

Het verfraaien van een wand, meubel of vloer met exclusief stucwerk vergt vakmanschap. Door de speciale techniek neemt de realisatie 1 tot 2 werkdagen in beslag. Dit is afhankelijk van het soort wandafwerking waar u de keuze voor heeft gemaakt.

In onze showroom in Hoofddorp hebben wij diverse modellen cinewalls met haarden opgesteld staan. Alle muren zijn voorzien van een andere look om de verschillende materialen en afwerkingen van Hands of Luxury te tonen. In de showroom liggen staaltjes en boekjes klaar om inspiratie op te doen. Onze medewerkers geven u tevens graag persoonlijk advies!

Uiteraard zijn er veel opties mogelijk, maar is er wel een beperking vanwege de eis vanuit de welstandcomissie en de schommelde weersomstandigheden. Voor een overkapping in de tuin of achter het huis zijn de wanden geschikter voor deze wandafwerkingen.

In overleg zijn er veel mogelijkheden bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stucwerk is van nature niet waterdicht. Wilt u toch exclusieve afwerkingen aanbrengen achter wastafel, op de vloer of in de douche? Dan kan deze voorzien worden van een coating. Een coating dringt niet in het stucwerk zoals een impregneermiddel, maar legt een dun beschermlaagje aan op het oppervlak. Het stucwerk is hierna volledig beschermd tegen water en andere vloeistoffen. Voor het aanbrengen van een coating wordt er wel een meerprijs berekend.

Wij bieden vele opties voor het verfraaien van uw wand. Zo kunt u kiezen voor het aanbrengen van diverse kleuren maar ook voor exclusievere en decoratievere wandafwerkingen. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.

Kosten

In overleg zijn er veel mogelijkheden bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

De prijs van een wandafwerking wordt bepaald door uw type wandafwerking dat wordt gekozen en de hoeveelheid m². Alles is vakwerk en wordt op maat gemaakt. Wij komen graag langs om uw situatie te bekijken. Vraag hier een offerte aan dan nemen wij spoedig contact met u op.

Scroll omhoog