Meubilair

Exclusieve design meubels maken uw interieur anders dan de standaard.

Echt unieke meubels vindt u niet op de woonboulevard. Voor een interieur met een exclusief karakter moet u bij Hands of Luxury zijn. Hands of Luxury maakt meubels die zich onderscheiden door hun originele afwerking en gebruik van topkwaliteit materialen. Veel meubelstukken zijn geïnspireerd door hedendaagse trends en de natuur. In onze collectie vindt u diverse bijzettafels en eettafels.

Offerte aanvragen Projecten
Exclusieve designs voor jouw interieur
Meer dan 20 jaar werkervaring
Persoonlijk advies voor elke situatie
Hoogwaardige afwerking

Hoogwaardige wandafwerking

Onze meubel afwerkingen zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en bovenal bijzondere afwerking. Onze showroom is volledig ingericht om uw woonwensen te vervullen.

Maak een afspraak bij ons en ontdek samen met onze specialisten welke meubels het beste bij u passen.
U bent van harte welkom!

Bepaal zelf de afwerking

Het verfraaien van een een meubel vergt vakmanschap. De meubelstukken van Hands of Luxury kunnen in verschillende afmetingen en uitvoeringen geleverd worden. Populair zijn de tafels met krokodillen print (Croco). Deze afwerking bootst de structuur na van de huid van een krokodil en kan in elke gewenste kleur gemaakt worden. Andere populaire uitvoeringen zijn venexian en metal. Alles is mogelijk!

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om u te kunnen voorzien van persoonlijk advies. Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

Creëer een eigen identiteit door het toevoegen van exclusieve meubels in uw interieur!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook op locatie voor een op maat gemaakte offerte.

Offerte aanvragen Aanbod

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Hoofddorp hebben wij diverse modellen cinewalls met haarden opgesteld staan. Alle muren zijn voorzien van een andere look om de verschillende materialen en afwerkingen van Hands of Luxury te tonen. In de showroom liggen staaltjes en boekjes klaar om inspiratie op te doen. Onze medewerkers geven u tevens graag persoonlijk advies!

De showroom in de wijk Graan voor Visch is gelegen aan de ringweg van Hoofddorp en is hierdoor makkelijk te bereiken met de auto. Komt u met het openbaar vervoer? De bushalte aan de Hoofdweg ligt op ca. 5 minuten loopafstand.

Contact opnemen
Showroom Hands of Luxury
Scroll omhoog