Metal walls

Maak kennis met Dynastie Luna; een unieke, eigen creatie van Hands of Luxury.

In steeds meer woningen zien wij dit knap staaltje wandpleister terugkomen. Het is een luxe afwerking voor wand, vloer, meubel en andere objecten met een zeer veelzijdig karakter. De dunne stuclaag op metaalbasis is verkrijgbaar in diverse basisvarianten: brons, koper, messing en goud. De varianten zijn onderling te combineren waardoor vele effecten en kleurschakeringen mogelijk zijn. In het oppervlak kunnen ook patronen worden aangebracht, zoals het Croco effect of een mandala. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Offerte aanvragen Projecten
Exclusieve designs voor jouw interieur
Meer dan 20 jaar werkervaring
Persoonlijk advies voor elke situatie
Hoogwaardige afwerking

Hoogwaardige wandafwerking

Onze metal-afwerkingen zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en bovenal bijzondere afwerking. Metalstuc is gewaagder dan een lik verf of latex spuitwerk. Met metal stuc tovert u een saaie muur in de woon- of eetkamer om tot een waar statement piece. De warme kleurschakeringen van messing en brons zorgen voor een chique uitstraling, waar koele metaalkleuren het interieur een moderne touch geven.

Metaalstuc wand waterdicht maken met coating

Metalstuc is van nature niet waterdicht. Wilt u toch een metalstuc wand achter de wastafel of in de douche plaatsen? Dan kan deze voorzien worden van een coating. Een coating dringt niet in het metaal zoals een impregneermiddel, maar legt een dun beschermlaagje aan op het oppervlak. Het metaalstuc is hierna volledig beschermd tegen water en andere vloeistoffen. Voor het aanbrengen van een coating wordt een meerprijs berekend. Wilt u een metal stuc wand of vloer van dichtbij bekijken? Bezoek dan onze showroom. U bent van harte welkom!

Werkwijze

Het verfraaien van een wand of vloer met Metalstuc vergt vakmanschap. We brengen altijd eerst een basislaag aan in een transparante kleur. Zodra deze helemaal droog is, beginnen we met de tweede laag. Deze bestaat uit stucwerk met echte metaalpoeder deeltjes. De Metal finish wordt zodanig op de muur of vloer aangebracht dat het gewenste effect bereikt wordt. Voor het verwerken van patronen of figuren in de metal stuc maken we gebruik van maatwerk stensels.

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om het project in te meten en u te kunnen voorzien van persoonlijk advies. Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

Met Metal stuc creƫert u een unieke wand of meubel in uw interieur

Test

Lorem ipsum

Offerte aanvragen Aanbod

Onze projecten met Metal wall

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Hoofddorp hebben wij diverse modellen cinewalls met haarden opgesteld staan. Alle muren zijn voorzien van een andere look om de verschillende materialen en afwerkingen van Hands of Luxury te tonen. In de showroom liggen staaltjes en boekjes klaar om inspiratie op te doen. Onze medewerkers geven u tevens graag persoonlijk advies!

De showroom in de wijk Graan voor Visch is gelegen aan de ringweg van Hoofddorp en is hierdoor makkelijk te bereiken met de auto. Komt u met het openbaar vervoer? De bushalte aan de Hoofdweg ligt op ca. 5 minuten loopafstand.

Contact opnemen
Showroom Hands of Luxury
Scroll omhoog