Cinewalls

Altijd al uw eigen thuisbioscoop gewild? Hands of Luxury creƫert Cinewalls op maat.

Een cinewall is een wand waarin een tv-scherm, soundbar en vaak een sfeerhaard zijn gemonteerd. Bekabeling kan hierdoor netjes worden weggewerkt. Het combineert functioneel ontwerp met oogstrelend design. Met een cinewall heeft uw televisie een prominente plek in huis, maar gaat deze wel mooi op in de rest van het interieur. Hands of Luxury levert maatwerk cinewalls voor elk budget.

Offerte aanvragen Projecten
Exclusieve designs voor jouw interieur
Meer dan 20 jaar werkervaring
Persoonlijk advies voor elke situatie
Hoogwaardige afwerking

Passend bij elke interieurstijl

Cinewalls komen in verschillende vormen en stijlen. Hoogglans, een matte finish, met krokodillenleer of afgewerkt met een decoratieve wandpleister; alles is mogelijk.

Zo kunt u bij Hands of Luxury een cinewall laten maken met metal stuc of Dynastie Luna voor een exclusieve uitstraling. Door de ruime keuze in afmetingen en afwerkingen past de cinewall in elk interieur, ongeacht de woonstijl.

Zoveel meer dan een tv-meubel

Een cinewall is een compleet wandmeubel waarin uw televisie en bijbehorende (audio)apparatuur verwerkt zijn. Vaak wordt een cinewall verrijkt met een elektrische haard. Een open haard geeft de tv-wand een chique touch en zorgt bovendien voor extra sfeer. Daarnaast kan een cinewall voorzien worden van nissen. Op deze manier biedt de cinewall extra opbergruimte en heeft u de mogelijkheid om mooie woonaccessoires uit te stallen. Wat uw wensen ook zijn; wij zorgen voor een passend ontwerp.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of laat u adviseren in onze showroom. In onze showroom in Hoofddorp staan voldoende voorbeelden van cinewalls ter inspiratie.

Tover jouw woon- of slaapkamer om tot een luxe, sfeervolle en comfortabele ruimte.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook op locatie voor een op maat gemaakte offerte.

Offerte aanvragen Aanbod

Onze projecten met Cinewall

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Hoofddorp hebben wij diverse modellen cinewalls met haarden opgesteld staan. Alle muren zijn voorzien van een andere look om de verschillende materialen en afwerkingen van Hands of Luxury te tonen. In de showroom liggen staaltjes en boekjes klaar om inspiratie op te doen. Onze medewerkers geven u tevens graag persoonlijk advies!

De showroom in de wijk Graan voor Visch is gelegen aan de ringweg van Hoofddorp en is hierdoor makkelijk te bereiken met de auto. Komt u met het openbaar vervoer? De bushalte aan de Hoofdweg ligt op ca. 5 minuten loopafstand.

Contact opnemen
Showroom Hands of Luxury
Scroll omhoog